onsdag 30. september 2015

Årets julekalender 2016

Her er årets julekalendere på TV 2016: NRK: Snøfall; TVZebra: The Julekalender; TVNorge: Den Unge Fleksnes og Nissene over skog og hei; TV2: . RETS JULEKALENDERE PÅ TV(2016): Se vår oversikt over julekalendere på TV her. Agent M Julekalender 20Her kan du vinne flotte premier hver dag i .

Snøfall vises på NRK Super julen 20Årets julekalender fra NRK Super er helt ny og heter Snøfall. Brann-skjerf og produkter fra Torshov Sport i årets julekalender. The Julekalender og Den unge Fleksnes er nokre av julekalendrane som vert vist på TV i år.


NRK lager nye julekalendere hvert fjerde år.

TV hjelper deg kårer årets beste julekalender - og denne gangen er det søtt og godt som gjør. Share on Facebook Pin on Pinterest Tweet about this on Twitter. Nu vi er i 201 så er det selvfølgelig også på tide at kigge på hvad der bliver årets julekalender på tv i 2016.


Reagerer på årets NRK-julekalender. En streng fostermor danner utgangspunktet for NRKs julekalender . Snøfall er altså årets julekalender på NRK. Jeg kjenner jeg gleder meg noe vanvittig. Dette er årets julekalender i Aftenposten. OBS: Gjerrigknarkens julekalenderoversikt for 20oppdateres kontinuerlig etter hvert som jeg får sjekket og kvalitetssikret årets kalendere.


Snøfall, kan fort bli en favoritt i flere hjem. Lurer du på hvilke julekalendere som vises på TV i år? Her er oversikten over årets adventskalender for 2016! Selv om det enda er en liten stund til desember, så må du være tidlig ute dersom du vil sikre deg en spesiell . Vinn partoutkort, Brann-skjerf og produkter fra Torshov Sport i årets julekalender. Delta i årets julekalender og vinn premier for over 40kroner.


Her får du oversikten over julekalendere på nett i 2016. Hver dag kan du vinne flotte premier fra nettbutikker.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...