torsdag 24. september 2015

Glow madcon dans

Madcons opptreden på Eurovision var en suksess, og nå skal de ta reprise på VG-lista på Rådhusplassen fredag. Elever og lærere på Aspåsen skole danser til Madcons Glow. Eurovision 20Flash Mob Dance - Madcon - Glow.

Tre uker har gått siden Madcon tok Europa med storm med sin flash mob-dans. Fredag kveld står Rådhusplassen for tur. Låten Glow ble brukt som grunnlag for Eurovision-dansen, og det er Madcon sammen med låtskriverduoen Element som står bak denne.


Glow: Lær Madcons Melodi Grand Prix-dans.

Utenom - kanskje - Marit Larsen og a-ha er det ikke mange . Vi er ydmyke og 1 klare for å gi alt, forteller gutta i Madcon, som skal. Madcon, skrevet låten ”Glow” i samarbeid med. Derfor har det blitt laget en dans til Madcons låt, og i disse dager reiser . I flere dager har elevene øvd på dansen Glow som fikk hele Europa til å danse i pausen under den internasjonale finalen i Eurovision Song . Glow-dansen fra Madcon har gått som en farsott over det ganske land det siste året, og nå har dansen også havnet på Det helsevitenskpelige .

Mens de synger låta Glow, får de selskap av flere tusen dansere. Madcon og danse under pausenummeret. I flere dager har elevene fra Lillehammerområdet øvd på Glow-dansen, som fikk hele Europa til å danse i pausen under finalen i Eurovision . Madcon gjorde en gedigen suksess da de fremførte sin singel Glow i Eurovision . Allesom skal være med på åpningen av prøve-VM i skiflyging i Vikersund 11. Madcon og Paperboys samarbeidet om hiten Barcelona og på flere. Mens de danset og sang ble det vist opptak av dans til Glow fra byer i en rekke land i . Sammen skal de lede hele Europa i felles dans.


Yosef Wolde-Mariam har sammen med låtskriverduoen Element skrevet låten Glow. Delta i framføring med sang, samspill og dans. Lære seg dansen til ”Glow” (Madcon) til sommaravsluttninga.


Madcons sang Glow i solskinnet på taket av Vinterbrosenteret. Pauseinnslaget fra Eurovision 20– Madcon – Glow. Black eyed peas hadde en overraskelse med dans og sangen : l gotta feeling.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...