onsdag 30. september 2015

Home and cottage skap

Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. BufretEt av våre mest populære skap. Mathilde-serien har mange muligheter, både i størrelse og farge.

Et lite vitrineskap til kjøkken eller stue. Forventet levering april 20ved bestilling . Et tøft skap med smalere dybde, og fine jerndetaljer på bena. Dixie- serien består av lettplasserte vitrineskap i flere størrelser og farger.

Disse vitrineskapene passer inn i ulike miljøer og rom. Firenze-serien har mange muligheter, både i størrelse og farge. Ta også en titt på det nye skapet Iron, dette jernskapet passer inn i de fleste miljøer med sitt nette uttrykk.


Rhonda spisebor Ø129xH76cm, 799-. Et stort og romslig vitrineskap med skyvedører. Skap stilen fra Norges vakreste hjem. Vince kjøpmannsdisk i resirkulert materiale, 2x x cm, kr 699 Home Cottage.


Kun år gammelt,fremstår som nytt.

Mathilde skap fra Home Cottage. Ikke bare på veggene – tak, skap, karmer og lister er malt i den samme fargen. Det er ganske nytt og veldig trendy, og gjør rommet mye roligere . Skap en unik stemning ved å blande ulike møbler og pynte med overdimensjonert kunst. I samarbeid med Home CottageContent Aller Media. Home at Home Haugesund tilbyr fine møbler og interiørvarer fra kjente.


Varenr: XKN14028; Varekategori: Skap og hyller; Merke: HOME COTTAGE AS . For en time siden kom endelig skapet mitt fra Home Cottage. Jeg syns det er kjempefint og istedenfor å ha det på kjøkkenet, som jeg først . Clifford dørs skap i beiset eik B233xD40xH2cm, Sandefjor Vestfol kr 000. Etter maange mnd venting fikk vi endelig dette røffe og samtidig søte skapet hjem i stua fra Home Cottage! Trengte virkelig ennå et skap hvor .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...