onsdag 7. oktober 2015

Hytte interiør blogg

De ni flotte Hytteprisfinalistene er valgt ut av Inspirasjonsprisens fagjury, og snart. Hva gjør du når den gamle hytta trenger oppgradering. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG.

Moderne stil, nøytrale farger og naturmaterialer er noen av hyttetrendene vi ser akkurat nå. Vi tenker helhetlig innredning og ønsker en mer . Se hvordan 60-tallshytta ble totalforandret med oppussingen. Hytteeieren ønsket seg bedre utsikt, smartere løsninger og nytt interiør.

Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør. Farger Typisk for interiør på høst- og. En interiørblogg med artikler om interiør, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Med interiørbeis på behandlede furuvegger, blir hytten som ny. Her kommer det mere hytte inspirasjon.


La disse badeværelsene i bloggen inspirere deg. Bergene Holms Inspirasjonspris både i interiør- og eksteriørkategorien. I Gålå på Lillehammer ligger det en svært sjarmerende hytte som eies av min gode.


Gardinenen i et lunt ullstoff setter “prikken over i`en” i interiøret.

Den koselige historien skal jeg dele med deg i et senere blogginnlgg. Skal du male panelen på hytta er det smart å bruke Jotun Kvist- og. Den gulhvite hvitfargen egner seg godt til dette, og den brune interiørbeisen henter inn .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...