tirsdag 20. oktober 2015

Ikea sidebord

Besøk oss for å oppleve praktiske og veldesignede sidebord til lave priser. Våre bord er allsidige og har ulike oppbevaringsalternativer. Ta en titt på det enorme sortimentet av tradisjonelle og moderne salongbord og sidebord!

Du kan velge mellom enkeltstående bord og grupper av bord. BufretLignendeSe vårt sortiment av solide og veldesignede salongbord til lave priser!

Du kan velge mellom bord i ulike materialer, stiler, størrelser og farger. Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig på nett. Du kan se om den finnes på ditt nærmeste IKEA-varehus.


Please enter a number for quantity. IKEA - NORNÄS, Bor , Ubehandlet, massiv furu er et slitesterkt, naturlig materiale som kan males, oljes eller beises etter smak. IKEA - HEMNES, Bor hvit beis, , Massivt tre gir en naturlig følelse. Separat hylle til blader og aviser holder orden på tingene dine og gir en ryddigere bordplate. IKEA - LACK, Bor bjørkemønstret, , Enkelt å montere.


IKEA - HATTEN, Bor , Du kan bruke det avtagbare brettet til servering.

Praktisk oppbevaringsplass i bordet. Vi bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av våre nettsider. Hvis du ønsker å fortsette uten å endre innstillingene dine, antar vi at du ikke har .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...