fredag 9. oktober 2015

Kjøkken hytte inspirasjon

Sjekk ut høstens hytteinspirasjon og få tips til gode hyttefarger. Se hvordan hytta på Hadeland ble forvandlet til en sjarmerende og lys hytte. Vi ble inspirert av natur og nærhet til skogen, samtidig som vi kikket litt på.

Det finnes mange flotte kjøkken, også skreddersydde, i hyttestil. Siden det ikke var store summer disponibelt til et luksuskjøkken, passet. Sammen deler vi drømmen om en fjellhytte, tanker om materialvalg og inspirerende . This Pin was discovered by Anita Anderson Berg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nytt kjøkken, gulv og overflatebehandling av vegger og tak har gitt hytta et. Selv om foreldrene hadde gjort oppgraderinger i deler av hytta, . Det nye kjøkkenet er fra Bærum Kjøkkensenter. Resultatet er at skogshytta nå har mer tidsriktige farger, inspirert av området rundt. Inspirasjon ble hentet fra Øverbygg og Hytteplan sine utstillingshytter på Hellerudsletta. Kjøkken modell Lindingö fra IKEA, integrerte hvitevarer fra Siemens.


Her kommer det mere hytte inspirasjon. Her er fra en furuhytte som har blitt ny med beis.

Hytte inspirasjon kjøkken fornyelse. Kanskje kjøpt deg hytte, som du skal pusse opp og jobbe med i sommer. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden!


I denne hytta er stue, kjøkken og spisestue samlet i ett stort rom, og den svarte . Ildstedet er et naturlig samlingssted i enhver leilighet, hus eller hytte. Vi gir deg her inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Tid for hjem på TVhar denne gangen pusset opp en stue og kjøkken. Denne hytten er lys og trivelig med åpent kjøkken i gråtoner.


Har du lyst til å se hytta vår og enda mer hytteinspirasjon – ta en titt innom . Lagre i Min Sigdal Modell: Uno standard hvit, benkeplate Granitt Børstet Steel. Uno kjøkken bygget til privat hytte på Hovden av Mia Grødum hos Carlsen Fritzøe . Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. IFI jobber blant annet med å inspirere folk til å gjøre det hyggelig hjemme. Nå er det tid for å kjøpe hytte ved sjøen igjen!


Den nye kjøkkeninnredningen Mano Cima fra Kvik har skuffer og skap i massivt tre og svarte fronter. Kjøkken inspirert av nordisk natur. Se kjøkkenutvalget vårt – En romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.


Hyttene er laft timberframe og stavlaft. Fantastisk laftehytte som kombinerer det moderne og det tradisjonelle.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...