tirsdag 6. oktober 2015

Solskjerming vindu ute

Utvendig solskjerming av typen ZIP Screens er utvendige rullegardiner med vevd eller perforert duk. På hver side av duken sitter det en glidelås . Utvendig solskjermingBufretScreens - Utvendig solskjerming.

Med NorDan Screens stenger du solen ute og slipper dagslyset inn. NorDan Screens er utvendig solskjerming skreddersydd for vinduer og skyvedører fra . Sol er vel og bra, men det kan bli for mye lys og varme. Her får du en oversikt over fordeler .

Hvilken solskjerming passer best for deg? Er det gammelt, klassisk med rutete vinduer eller moderne med store . Tundra Sol var den første Norske produsenten av screen som solskjerming, og utvikler produkter som er tilpasset det nordiske klinma. Har du store vinduer eller smale vinduer? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute?


Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? SOLSKJERMING: Markisen er tradisjonelt den mest populære. Solfilm som klistres rett på vinduet, enten innvendig eller utvendig. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til .

Kanskje det allerede nå er lurt å tenke på hva slags solskjerming du vil ha på huset? Utgangspunktet er at utvendig solskjerming alltid er bra. Duken tar liten plass, og det blir ikke innsyn når den dekker vinduet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...