torsdag 15. oktober 2015

Tvis kjøkken erfaring

Med Tvis Kjøkken mener vi ikke at det behøver å koste en formue for å få høy kvalitet og håndlaget detaljer. Vi har nettopp bestillt kjøkken fra danske Aubo, og prismessig kom vi. Har selv jobbet med Tvis, Sigdal og Huseby kjøkken for endel år siden.

Tvis Kjøkken AS ble etablert i 19og er en liten og koselig kjøkkenbutikk på Frogner i Oslo. Vi har lang erfaring i bransjen , og innehaver Hilde har jobbet med . Testfakta i Sverige har testet kjøkkeninnredninger. Har dere noe erfaring eller kjenner noen som har erfaring med Nordsjøkjøkken eller tviskjøkken?

Det står i mellom en lokal produsent . Tvis Kjøkken er ikke helt som alle andre kjøkkenbutikker. Hilde kan dessuten skilte med nærmere års erfaring med nettopp kjøkken fra Tvis. Et skap eller skuff med plass til store kjøkkenmaskiner er noe jeg savner. Ellers fikk vi akkurat en brosjyre med TVIS kjøkken, som holder til på . Tvis Kjøkken Norge, Farsun Norway. Tvis kjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste, fra Danmarks eldste.


Også lekkert med sandfarge inni glasskapene. Her har vi brukt Tvisfargen Stengrå.

Vi har fået tilbud fra Tvis, Invita, Kvik og Kitchn. Kunne godt bruge nogle input fra andre der har erfaring med disse mærker.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...