tirsdag 6. oktober 2015

Vaske parkett med zalo

Tenkte jeg skulle dele med dere e-posten jeg fikk fra parkett-. Litt Zalo i vaskevannet med en godt oppvridd klut gir det beste resultatet. Rengjøring: Bør man vaske gulvet med grønnsåpe?


Grønnsåpe kan gi parkett- og laminatgulv stygge skjolder. Se hva du heller bør bruke når du skal vaske parketten. Et helt nytt parkettgulv er flott å både se og føle på.


Personlig bruker jeg en liten dert zalo i vaskevannet - det enkleste er ofte det beste.

Parkett er et unikt og levende materiale. Det er svært avgjørende for parkettgulvet sin levetid at gulvet blir vasket og rengjort på en riktig måte. Høye trodde i utgangspunktet at Zalo var sterkt, men den er ph-nøytral – og alt som tåler vann, tåler Zalo. Hvor ofte man bør vaske gulvet avhenger både av hvor mye skitt og støv som. TØRRVASK FOR TRE: Vasker du parketten med noe annet enn . Til gulv (laminat og parkett) vil jeg som sagt anbefale ajax =o).


Vasker laminat med bare vann, litt zalo, jif engangskluter eller hårdglans fra . Hvor ofte man bør vaske gulvet avhenger både av hvor mye skitt og støv. Lakkert parkett vasket med grønnsåpe kan utvikle blemmer. Treverket kan også svelle på grunn av for høyt vannforbruk. Når gulvet skal vaskes er det lett å bare dra frem grønnsåpe og en bøtte med vann. Men det er imidlertid ikke alle gulvtyper som tåler en slik . Gulvene er mindre massive, og vask med vann og såpe kan skade gulvet hvis det.


All annen rengjøring av parkett og lakkerte gulv anbefaler . Lakkert parkett er blant gulvene som ikke tåler grønnsåpe særlig godt. Livredd for at det skal bli helt klissete og seigt med zalo. For hvem har prøvd bakepulver når ovnen skal vaskes? Derfor bør du generelt ikke vaske parketten din. Kjøpte Jif Allrent og håpet det skulle . Jeg har testet dette og det gjør vaskingen veldig enkel, . Ajax har et nytt vaskemiddel for parkett og tregulv, det virker som den er.


Zalo'en er det som får gulvet til å se renest ut, så jeg blader sånn . Men bruker du feil metode når du rengjør tre- eller parkettgulvet, risikerer. Lakkert og malte tre- eller parkettgulv vaskes så sjelden som mulig. Bruk ikke grønnsåpe til rengjøring av parkett.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...