fredag 13. november 2015

Billig gulvbelegg

Gulvbelegg våtrom Gerbad sort marmor 1177. Grunnen til at vi kan være så billig, er fordi vi kjøper inn enorme varepartier rett fra produsent eller fabrikk. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Gulv.

Ett bad og en stue krever andre typer gulv enn for eksempel et vaskerom. Gulv av parkett, fliser, gulvbelegg og laminatgulv til alle rom. Vurderer du nytt gulv, men er i tvil om hva du skal velge?


Våre gulv er den rimelige veien til å få det gulvet du ønsker deg.

Det er dessuten en enkel vei – klikksystemet betyr at du kan sette det sammen helt uten lim. Gulvbelegg - Teppeland - Vi fører et stort utvalg i gulvbelegg i vinyl. Gummifliser, og vinylbelegg til våtrom.


TEPPELAND fører et stort utvalg gulv til mange bruksområder. Hos oss får du den fagkunnskapen du trenger for å gjøre et godt kjøp! Ofte vil det aller billigste alternativet være å male eksisterende gulv, noe som er aktuelt både i forhold til betong- og tregulv. Det er også billigere og enklere å legge.


På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med . MAXBO har gode priser på gulv til alle rom i hjemmet.

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butik.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...