fredag 13. november 2015

Bytte pakning på vindu

Er dette en jobb for en halvt handy person som kan få litt hjelp av kamerat for litt løft og sjau? Moderne dører og vinduer har som oftest gode løsninger for tetting som en del av konstruksjonen. Har du eldre utgaver og spesielt eldre hus . Men også disse delene av vinduet trenger vedlikehold. Alle beslag, mekanismer, led pakninger og glideskinner må kontrolleres jevnlig, og smøres eller oljes minimum. Vinduer - Bør du bytte eller renovere vinduene?


Bunnlista – som holder ruta på plass i bunnen – er det kritiske punktet i vinduet. Selvfølgelig kan du bytte vinduer selv. Et moderne takvindu er så gjennomtenkt i alle detaljer, at du trygt kan ta på deg jobben med å montere det i taket.


Byttet terrassebord for en par år siden. Har akkurat fiksa hempene på min mod. Trekant vindu er festet med to skruer under pakningen i toppen og to 10mm bolter bak dørplatene. Skal bytte alle gummipakningene på en KBsjark (vinduer) flere lekker.


Det kan virke som den pakningen jeg kjøpte var litt trang, er det . Har skiftet skrogtrekk i båten og har i den anledning hatt av de innvendige listene. Bør jeg nå ta av de ytre listene også å skifte pakning ? Båtforumet: Skal skifte ut alle vinduslistene på båten. Da venter eg litt med å bytte til du har sett hvordan de blei etter at .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...