mandag 9. november 2015

Interiørtrender vår 2016

Solveig: Fader skulle vært flinkere til å legge ut mer om interiørbloggverden. Sammen med IKEA vil vi se om du har noen inspirerende prosjekter hvor du har . Da Julie Furset innredet stuen, valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel.

Det var nemlig én ting som la føringene for resten av interiøret. Stuen skiller seg fra andre rom i huset med tanke på at dette rommet oftere skifter utseende. Derfor bør belysningen ha stor fleksibilitet.


Globen Lighting Shelfie Sort Vegglampe.

Northern Lighting skaper designlamper for ulike stemninger inspirert av den unike nordiske natur, kultur, samfunn, og det svært spesielle . Bildene er fra Stabbursbua Det eneste du trenger gjøre for å være med i konkurransen, er å lage et nytt innlegg på bloggen din hvor du skriver . Du får nye ideer og inspirasjon hver uke. Lilly, som er tekstforfatter og blogger. Skal du arrangere babyshower for en god venninne eller trenger inspirasjon til gave? Vintage chic: forslag til grÃ¥farge?


Soverommet er et av husets viktigste rom. Det er her hvor både dagen begynner og slutter. Fra det øyeblikket du slår øynene om morgenen, .

Her er interiørtrendene vi har størst troen på i året som kommer - 2016. Fotografier og postere gjør hjemmene våre mer ekte – og bildene blir ikke . Farge og -interiør trender vår 2016. Hvilke farger skal vi male med i år.


Her får du god informasjon om årets trender. Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men ikke bare velge det enkleste. Nå blir det mørkere og mykere interiør.


RETS INTERIØRTRENDER 2016-20SOFISTIKERT ELEGANSE inspirasjon Foto Tapethuset. Nøkkelord: Kvalitet, mørke farger, ull, lær, . INTERIØRTRENDER 2016: Glem den gule eikeparketten. Tregulv er en sterk del av vår nordiske kulturarv, og betyr mye for vår identitet og . Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Trender, gjør-det-selv, video,.


Den er allerede på vei inn i hyttene våre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...