onsdag 18. november 2015

Isolere kjellergulv

Hvis det ikke er isolasjon under det eksisterende gulvet må det ikke isoleres mer enn 50. Isolering av kjellergulv med GLAVA EPS (Isopor) . Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer.

Da kan du isolere så mye du måtte ønske innvendig. Kjellergulv - veiledning til isolering. Gulv på grunn bygges opp med tanke på å oppnå lavt varmetap, god komfort og for å unngå fukt fra grunnen. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i.

Vi skal bygge bad i kjeller også, det var bad der før. Der står det flere alternative måter å bygge opp gulvet på. Du bør isolere, men tykkelsen på isolasjonen bestemmes av hvor mye isolasjon som . Jeg har pigget opp kjellergulvet og kjørt ut massen. Skal nå ha inn pukk, isolasjon og støpe nytt dekke. Har ønsker om mest mulig takhøyde og . Jeg har gravet ut en kjeller i et murhus og er rådvill ? Skulle det ikke være mulig å bygge opp gulvet med nok tykkelse, er det mulig enten å legge flytende gulv på fuktsperre uten isolasjon eller å . I mitt hus fra -har jeg uisolert, grovstøpt kjellergulv og grunnmur uten utvendig isolasjon.


Kjelleren, som hovedsakelig er under bakkenivå var . Isolering av gulv kan spare deg for mye i fyringsutgifter. Isoleringsjobben kan du fint gjøre selv. Men du må gjøre det riktig fra begynnelsen av, ellers oppnår du .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...