tirsdag 10. november 2015

Nille åpningstider

Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen. Nille har alt du trenger for å fornye hjemmet, både til hverdag og fest: engangstallerkener til bursdag, puter til sofaen, løpere til . Tiendeo i Oslo › Hjem og møbler › NilleBufretLignendeFinn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Nille butikker i Oslo her.

Ser du etter ◴ åpningstidene til Nille? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Nille i Jernbanetorget i Oslo på Tiendeo. Se adresse, åpningstider og telefonnr.


Finn tilbud og rabatter i deres kundeaviser.

Vi har fått et enda bedre tilbud til kundene våre, og her inne hos Nille finner du det meste. Skal du ha bursdagsselskap, en fest eller rett og slett en kosestund med familien, er Nille stedet å handle. Skal du ha en bursdag, en fest eller rett og slett en kosestund med familien, er Nille stedet å handle.


Hos Nille får du både interiør, glass og kjøkkenutstyr i tillegg til en mengde med lys. Telefon: 97465386; Åpningstid: Man-fre: 09-og Lørdag: 09-18; Ansatte: .

Mandag – fredag: 09-Lørdag: 09-20. Har du lurt på hvorfor Nille-butikkene stadig forandrer seg? Nille Gågaten - Gode kjøp til hyggelige anledninger!


Nille i Bergen har varer til lave priser kombinert med god kvalitet. Nille Røros - Gode kjøp til hyggelige anledninger! Nille er en landsdekkende lavpriskjede med et allsidig varespekter. Nille følger året og hos oss kan du finne den perfekte gaven til farsdag, morsdag,. Telefon: 48; Åpningstid: Man-fre: 10-og Lørdag: 10-17; Ansatte: . Vi har alt som trengs for å skape den rette stemningen og dekorasjonen til . Nille er en ledende norsk lavpriskjede, og har gode kjøp til hyggelige anledninger.


Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Nille er opptatt av sesonger og er derfor stadig i forandring med nye produkter til svært . Skjærtorsdag: Stengt Langfredag: Stengt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...