tirsdag 10. november 2015

Vaske parkett med eddik

Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Derfor bør du generelt ikke vaske parketten din. Eddik regnes som et vidundermiddel innen naturlig rengjøring, men det er noen ting man bør holde eddiken langt unna.

NO: At eddik er genialt å bruke til rengjøring, er noe mange mødre vet og noe alle bestemødre vet. Bland eddik og sitronsyre i kaldt vann, og bruk blandingen med en klut i dusjen, badekaret og vaskeservanten. Hva er best på parkett for å få det rent? Jeg bruker ajax normalt sett, men av og til bruker jeg eddik i vannet for å få gulvene ekstra blanke. Etter oppussing har vårt lakkerte parkettgulv blitt dekket av et fint.


Bruker du mye vann når du vasker lakkert tregulvet eller parkett, kan. Vi opplever ofte av gulvene oppleves seige etter vask. At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye. Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe . Jeg tar i mot henvendelser fra forbrukere, svarer på spørsmål om rengjøring, tøyvask og flekkfjerning.


Spør meg om alt som har med Lilleborgs produkter å g. De har så mange bruksområder at du kan vurdere å kaste de fleste andre vaskemidler med god samvittighet. Hvordan skal baderomsflisene vaskes og hvilken type vaskemiddel passer best? Nei eddik er ikke bra for fugene, eddik vil virke som en syre og ødelegge . Når det er min tur til å vaske bruker jeg klor fordi jeg mener det er. Vask hendene med en blanding eddik og vann, og sterke lukter forsvinner.


Gulvene er mindre massive, og vask med vann og såpe kan skade gulvet hvis. All annen rengjøring av parkett og lakkerte gulv anbefaler Berthelsen. Tilsett eddik i siste skyllevannet for å stoppe den kjemiske reaksjonen.


Rengjøring av parkett og laminatgulv. Påfør gjerne noen dråper eddik og la det virke i ca. For å beholde glansen i et Pergo-gulv bør du unngå å bruke vanlige rengjøringsprodukter slik som såper og vaskemidler da disse vil danne en film på overflaten . Her er hvordan du kan bruke eddik for å rense hardwood gulv. Før du begynner å bruke eddik for å rengjøre tregulv, må du sørge . Til vanlig rengjøring kommer du langt uten et eneste vaskemiddel.


Sitronsyre eller eddik fungerer fint som avkalkningsmiddel til porselen og fliser. Fjern deodorant- og svettelukt fra klær: Spray klær med eddik under armene før du legger de i vaskemaskinen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...