mandag 30. november 2015

Parkett under kjøkkenbenk

Jeg la også parkett etter montert kjøkken, men jeg valgte å legge. Men legg gulv inn under kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr om det er . Ville ha lagt parketten nesten inntil beina til kjøkkenskapene jeg, sokkelen vil dekke dette, da er det enkelt og greit om man feks vil bytte gulv .

Det er egentlig innflyttingsklart, men vi har valgt å bytte kjøkken og litt. Har hatt vannlekkasje på kjøkken, og det resulterte i at parketten måtte tas opp. Det er snakk om en åpen kjøkkenløsning med felles gulv i . Kjøper man kjøkken uten sokkel bør vel parketten gå hele veien inn til veggen.

Det gjør ingenting å legge parkett under kjøkkeninnredningen. Som i overskriften: Skal det legges parkett uner kjøkkenbenken eller ikke, når man legger ny parkett og nytt kjøkken? Legge parkettgulv - Oppussing - Klikk. Bolig › Oppussing › Hvordan legge parkettgulvBufretLignende19.


Når det gjelder leggemåter for parkett på undergulv, er det mest vanlig å legge parkett flytende. Vi retter derfor fokus på denne leggemåten. La dere gulv under kjøkkeninnredningen?


Her finner du alt som er viktig å vite om parkett før og under montering. En liten feilmontering på parkett, kan få store konsekvenser og koste deg dyrt.

Vi har nylig lagt cm bred parkett på kjøkken, med bobleplast under for trinnlyddemping.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...