fredag 27. november 2015

Postoppkrav svindel

Svindlere vil ofte lokke deg med kunstig lave priser. Postoppkrav betyr at du betaler samtidig som du henter varen på posten. Du ber om få pakken sendt i postoppkrav. Når pakken er kommet tar du med deg hentelappen til posten og sier at du misstenker svindel og vil . Samfunn › JusBufretLignendeJeg kjøpte en Sony Ericsson W900i brukt på nettet.


Jeg ble enig med selger om at den skulle sendes i oppkrav på 300- Fikk sporingsnummer på den på . I tingretten i mars må mannen svare for totalt tre tilfeller av svindel, og et forsøk på svindel. Det siste tilfellet ble avslørt av at kjøperen fikk åpne . Har nå opplevd å bli svindlet av posten norge! For en uke siden (forrige onsdag) sendte jeg en pakke i postoppkrav til en kar borteifra drammen . Jeg har lagt ut noe for salg på finn. Tor Åge Glesnes sier han ble forsøkt svindlet av en bodømann. Pakken ble sendt som postoppkrav, men da Glesnes skulle hente pakken på . Er postoppkrav noe å stole på når du handler fra en privatperson?


Ein idé kan vere å betale med kort som sikrer mot svindel. Blitt svindlet, politianmeldelse eller konfliktrådet. Brevpost + postoppkrav = ingen sporingsnummer.


Hjelp til kjøp og salginnlegg13. Samme kveld opplyser selger at han glemte å legge ved tastaturet, men at han skulle sende dette express ved .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...