torsdag 31. desember 2015

Skruer til fliser

Husk at skruen ikke får feste i selve fugen, men det som er bak. Ikke bruk slagfunksjonen før du eventuelt skal bore i betongen bak flisen. Hvordan borer jeg hull i de steinharde flisene?


Vil ikke flisene bare sprekke under forsøket? Må jeg bruke syrefaste skruer rustfrie? De fleste bruker bor og skruer når de skal montere utstyr på badet.


Se hvor flott det kan bli her: Slik fikser du de stygge flisene.

Ved å feste maskeringstape på flisa over det stedet man skal bore unngår man at boret sklir eller å . Skal du pusse opp badet og henge opp nytt speil på fliser? Her skal vi se på speil som kan henge fra skruer i veggen. Er det risikabelt å bore i fuger mellom fliser? Kan man bore rett på flisene, eller må man bore der det er fugemasse? Og hva slags skruer skal man bruke . Så bruker du skruer med sånn plastdings som du presser inn først.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro,. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det er viktig at originale skruer benyttes, da de har riktig fals, lengde, er tilpasset . Noen ganger er ikke skruer eller spiker de beste monteringsalternativ. Der vil vi lage så få hull som mulig i fliser. Her er tipsene til deg som skal borre i fliser som er festet til betong. Jeg skal henge opp et speil på mitt flisbelagte ba men har ikke lyst å borre i flisene.


For å unngå sprekker og fliser anbefales det å bruke skrue med borspiss. Det gjør også at jobben går raskere i og med at skruen hugger direkte. Gipsplater er helt døde og derfor stabile, de verken krymper eller utvider seg med vekslende luftfuktighet.


De er derfor et godt valg som underlag for fliser.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...