onsdag 30. desember 2015

Skuffeseksjon kontor

Vi har praktiske og elegante skuffeseksjoner til kontor og konferanse. Vi har mange modeller og utførelser å velge mellom.

GALANT skuffeseksjon på hjul, bjørkefiner Bredde: cm Dybde: cm Høyde: GALANT. BufretSkuffeseksjon på hjul med tre skuffer. Låsbar skuff til å ha under skrivebordet. Kontor Konsult AS leverer nye møbler til kontor, kantine, møterom og . Jive skuffeseksjon med skuffer Les mer.


Jive skuffeseksjoner med skuffer Les mer . Skuffeseksjon fra Svenheim Kontormøbler. Pen skuffeseksjon med hjul, brukt til kontor privat. H: 69cm med hjul, B: 44cm, D: 66cm.


Fremstår som uskadet og pent vedlikeholdt. Kontakt med oss i dag og vi hjelper din bedrift med nye kontormøbler! Innred kontoret med våre nye bokhyller, kontorskap og skuffeseksjoner i bøk, bjørk, hvit og valnøtt laminat. Navn Ikea Galant skuffeseksjon, 3-skuffers. Skuffeseksjon fra Kenson med skuffer på hjul.


En pen, smidig og funksjonell oppbevaring laget i tre som passer godt til kontor og kontorlandskap. Skuffeseksjon på hjul med skuffer, passer til oppbevaring ved skrivebordet på kontoret. Skuffesksjonene er produsert i laminat og kommer i flere ulike farger. Prisen gjelder for ditt valgte varehus. Hos oss finner du skuffeseksjoner for verksted og industri.


Vi har bord- og benk- skuffeseksjoner og smarte modeller på hjul, og justerbare gulvmodeller. Skuffeseksjon på hjul, av stål, materiellskuff, hengemappearkiv, lysegrå. Praktisk oppbevaring til hjem, kontor eller hobby!


En meget flott mobil skuffeseksjon som sørger for perfekt orden til hjem og. Skuffeseksjoner Med eller uten skuff for hengemapper. Leveres i laminatfargene bøk, bjerk, hvit og valnøtt; Mål skuffeseksjon uten hengemappe: H: 7B: D: .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...