mandag 28. desember 2015

Vera compact f1

Vera Compact Futen varmekabel - renseanlegg for gråvann godt egnet for sommerbruk. Renser gråvann fra hytte med inntil sengeplasser. Compact Mini er konstruert for å ta imot avløpsvann fra hytter som ikke har innlagt vann .

Renseanlegg for gr嶡nn fra hytteenhet med med . Rensing av gråvann (ikke vanntoalett). Anlegget er gjennomprøvet og dokumentert med meget god renseevne. Ring for mer informasjon om standard og montering.

Vera vannpumpe - for 12V eller 230V. Utsleppsstad: det rensa klarvatnet frå .

Tiltaket gjeld etablering av gråvassanlegg – Vera Compact Fmed. Tiltaket er vurdert til å vera i samsvar med reguleringsplan og . Det planlagte renseanlegget er en tank type Vera Compact Fsom renser vannet inne i tanken. Vann som kommer ut fra den er ferdig renset.


S bare oppskalert til å håndtere to hytter eller en større hytte med boligstandard. Med heimel i Plan- og bygningslova § 20-f) vert det gjeve løyve til å etablere Vera F1. Compact gråvannsrenseanlegg og tett tank til svartvatn . I tillegg vil jeg gjerne bore etter vann, og installere et gråvannsrenseanlegg av typen Vera Compact Fmed tilhørende sandfilter.


Vera Compact F- gråvann fra hytte. Vera Compact har en integrert fettutskiller, noe som gir forlenget driftstid på filterpose (slampose), pumpe, rør og . Hytte, gråvatn til prefabrikert anlegg Odin .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...