onsdag 27. januar 2016

Våtromsbelegg sluk

Montering av sluk for våtromsbelegg. Våtromsbelegg er et av de vanligste materialene i våtrom. Monteringsanvisning for K-sluk og A-sluk.


Underlaget skal være rent, tørt og uten sprekker. Fall til sluk og slukets avstand til vegg skal være i. Når sluket står i lange perioder uten vanntilførsel for eksempel i ferier, kan smuss og fett stivne og lage tette sluk, sier rørlegger og talsperson . Eksisterende sluk er støpt ned i gulv, og er av typen Jøtul A, hvor .

Vi leverer gulvbelegg til bad for hele Norge, og vi har en leveringstid på ca dager. Gulv er støpt med avrettingsmasse og der er varmekabler. Fall til sluk og slukets avstand til vegg skal være i henhold til BVN 30.


Korrekt fall på gulvet, og kontroll av gulvhellingen i våtrommet, forutsettes å være utført . Hei, Vi sliter med lukt fra sluk i 1. Har våtromsbelegg på gulv, men ønsker flislagt med varmekabler.

Det skal sveises i sluket, derfor er det bare våtromsbelegg som kan . Kan jeg legge nytt våtromsbelegg oppå, eller må det gamle. På den måten kan man putte det nye belegget ned i sluket på riktig måte. K- og A-sluk er boligsluk i plast for innfesting av faste og smørbare memebraner.


Våtromsbelegg er hovedsaklig ett av to valg ved legging av gulv i våtrom. Rom med sluk) Andre valget er gulvflis. Våtromsbelegg er raskere og legge enn flis, . Per i dag inneholder der vask, sluk, toalett og veggdusj.


Må vi da ha våtromsbelegg og godkjente baderomsplater? Membraner og sluk i alle rom med installasjoner. Nye regler krever sluk i rommet du plasserer varmtvannsberederen.


Blant annet i Sverige er det blitt vanlig med våtromsbelegg og sluk på . Våtromsbelegg må være riktig klemt ned i sluk. Sluk må ikke danne forhøyninger i gulvet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...