fredag 26. februar 2016

Gråvannsanlegg

Gråvannsanlegg renser avløpsvann fra dusj, vask og oppvask og forutsetter separat toalettløsning som bologisk toalett, forbrenningstoalett eller samletank. Filtralite nr 4-a ltr, : sekker. Filtralite nr 2-à m³, : storsekk.

I 20startet vi utvikling av kompakte biogassanlegg for landbruket, i samarbeid med HiT og Biotek AS. Et forprosjekt støttet av Innovasjon . Rer et renseanlegg for gråvann som gir deg mulighet til å ha innlagt vann på hytta uten kostnadskrevende anleggsarbeider. Haco gråvannsanlegg består av en slamavskiller der det slamavskilte vannet pumpes til en prosesstank hvor den biologiske nedbrytningen skjer og fosforet .

Haco filterbaserte gråvannsanlegg er dimensjonert og tilpasset ulike forhold og er spesielt egnet for sårbare områder. Anleggene oppnår høye renseeffekter . Gråvannsanlegg Ecomotive Afor sengeplasser. Moderne naturbasert rensing Ecomotive Arepresenterer det nyeste innen rensing i kompaktanlegg.


Hytteliv Senteret Drammen as - Alt til Hytte og Caravan! Vi spesialiserer oss på alt til hytte og caravanprodukter. Gråvannsanlegg med biofilter er mest aktuelt for rensing av gråvann fra hytter og helårsboliger i følsomt og normalt område, der det ikke . Vi tilbyr det nyeste på markedet innen gråvannsanlegg, med en renseteknologi som er svært effektiv for fjerning av fosfor, organisk materiale og bakterier.


GW 0er av de første renseanlegg som er testet av Bioforsk etter den nye normen som vil bli standard for gråvannsanlegg.

Holder det med å slippe vannet rett ut etter tanken eller må jeg ha et lengre rør? Haco V, komplett renseanlegg for gråvann fra hus og hytter med innlagt vann og krav om utslippstillatelse. Gråvannsanlegg - gråvannsanlegg, avløpsrenseanlegg, minirenseanlegg, kloakkrenseanlegg, avløpsrensing, renseanlegg, vannrensing - Finn firmaer, . Gråvannsanlegg med biofilter der det ikke er mulighet for infiltrasjon.


Løsningen er lagt til rette for lokal rensing der det er. Anlegget består av to hoved- komponenter; slamfilter og biofilter. Er velegnet både for helårsboliger og fritidshus hvor man ikke har behov for minirenseanlegg, eller der kommunen krever tett tank for .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...