torsdag 25. februar 2016

Treleker

Hos sprell finner du et stort utvalg av treleker med høy kvalitet. Vi har stort utvalg av dukkehus, draleker, puttekasser, stabletårn, lekemat, lekekjøkken og dukkevogner. De fleste voksne husker at de lekte med treleker før BARBIE møtte Ken og før spill var noe de spilte på PLAYSTATION eller NINTENDO Wii.

Og her snakker vi virkelig noe for enhver smak, vi har rett og slett treleker for alle barn: treklosser, draleker, kulerammer, bankebrett, puttekasser og mye mer, . Treleker en en gammel oppfinnelse – men de små synes fremdeles de holder mål. Treleker legger opp til en fin og inspirerende lek hvor fantasien kan få fritt . Lekebutikk på nett, leker og barnemøbler av kjente og populære merker som KidKraft, Puky, Fisher-Price, Pintoy og mye mer.

BRIOs sortiment av pedagogiske treleker. Tretogbaner, stableklosser, hamrebrett og mer finnes i vår leketøysbutikk på nettet.

Stort utvalg i treleker fra Brio og andre non-brand merker. Se vårt store utvalg i tretog, tretogsett og diverse tilbehør . En miljø og etiskvennlig butikk i Oslo. Dette er spennende lek og lær produkter av robust kvalitet med lang holdbarhet og høy lekeverdi.


KidKraft er USA´s ledende produsent av treleker. I listen nedenfor finner du en oversikt over treleker. Leker av tre er regnet for å være miljøvennlige og bra leker for barn i alle aldre.


Lær-og-gå-vognen, trekkehunden og den klassiske trejernbanen er noen av favorittene fra BRIO. Det er alt fra biler og fly til leke mat.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...