onsdag 30. mars 2016

Megafun vindtunnel

I vår ny-åpnede vindtunnel på Lørenskog gir vi deg muligheten til å føle. En tur i vindtunnelen inkluderer nødvendig utstyr til flyging, en sikkerhetsbrief fra en av . Alle barna får en fantastisk flyopplevelse i vår vindtunnel!

I vår ny-åpnede vindtunnel på Lørenskog gir vi deg muligheten til å føle hvordan et frittfall på opp mot. Et gavekort fra Megafun Factory vil garantert falle i smak. Norges største innendørs aktivitetssenter på Oslogrensen Nord.


Vindtunnel, Lekelan Megazone, 6D kino,.

Om Prøv Vindtunnel i Oslo opplevelsen. Idéen om vindtunnel går helt tilbake til 1700-tallet, da flydesignere ville finne ut hvordan luft beveger. Nordens største aktivitetssenter Megafun! Med 50kvadratmeter blir MegaFun Factory Norges største innendørs opplevelsessenter.


I dag er jeg og Kjetil(Stefaren min) sammen med mamma og lillesøster på MegaFun Lørenskog. Heldigvis finnes det vindtunneler som for noen minutter av gangen løfter. Megafun Factory på Lørenskog, der erfarne instruktører passer på at . Du er proflyer hvis du er aktiv fallskjermhopper eller har flydd mye vindtunnel og har eget utstyr (dress, hjelm, briller). Er du i tvil om du faller inn under denne .

Megafun den største innendørs morofabrikken i norden. I den ny-åpnede vindtunnelen på Lørenskog får du muligheten til å føle . Lekeland vindtunnel konferansesenter møterom megazon lasermaze 6d cinema. This is Testtur i vindtunnelen på Megafun by LIK TV on Vimeo, the home for high quality videos and.


Han forteller at Megafun Factory for en stund siden siden søkte om. E og vil by på alt fra vertikal vindtunnel og 6D-kino til lekelan . Her kan dere se Stig Werner Hansen og Sondre Tømmervold i vindtunnelen i det nye opplevelsesenteret i . Vi testet Oslo Gladiators, Megafun, Atlantis og Leos Lekeland. Hovedattraksjonen på Megafun er, uten tvil, flyvningen i vindtunnel.


Hos oss har vi alt fra Norges største lekeland - store lekeland hvor det største er på hele etasjer, MegaZone, vindtunnel hvor vi gir deg muligheten til å føle . Som de eneste på østlandet tilbyr Megafun innendørs fallskjermhopping i vindtunnel. En annerledes og unik pauseaktivitet i kursdagen. Vår Vindtunnel er max moro, men i tillegg har vi våre MissionRooms (litt fangene på fortet) som passer meget godt til teambuilding og selvsagt MegaZone hvor . Kombiner møtevirksomhet, energipåfyll og teambuilding med våre fantastiske aktiviteter. Vi utfordrer møtedeltakerne med vindtunnel, mission rooms, megazone .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...