mandag 28. mars 2016

Vindusfilm speil

All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk (uten lim) på vinduet - og kan således trygt settes opp uten fare for at du har 'ødelagt' vinduet for evig tid. Luksuriøs følelse til vinduet, slik at du kan begrense innsynet, men fortsatt får sollys inn. Vi tilbyr vindusfilm i flere tykkelser, samt flere er gjenbrukbar.

Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se. Jeg er egentlig ikke så interessert i at det ser ut som at det er speil, . Soverommet oss vender ut mot deres stue.

Disse husene står på et tun, så det er tett. Hindrer innsyn og demper refleksjon med opptil. Påføres enkelt ved hjelp av selvmonteringskit.


Finnes også som frostet glass, speil, krakkelert is, rispapir . Både innvendig og utvendig montering. Jeg er egentlig ikke så interessert i at det ser ut som at det er speil,. Det ideelle hadde jo vært enveis-speil, men det er visst helt umulig og altfor dyrt.


En annen løsning, som nevnt over, er vindusfilm.

Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende. Vi leverer også en mengde spesialfilmer som UV-film, flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film, et stort utvalg i . I vår filmserie fra Llumar finner du vindusfilm som kan monteres på inn- eller utsiden. Vi har også solfilmer og vindusfilmer med og uten speil som effektivt stopper innsyn fra forbipaserende på dagtid og kveldstid. Vindusfilm i ulike mønster og design: frostet, klar eller farget vindusfolie fra Siluett Frost hos ScandinavianDesignCenter.


D-c-fix glass vindusfolie transparent frostet 90x210cm. Selvklebende glass- og vindusfolie som egner seg til… kr 900. Størrelse: 45cmx200cm Farge: Sort matt Gir god solskjerming og hindrer innsyn. Vi leverer vindusfilm til kontorer og private hjem.


Vår vindusfilm blir måltilpasset for ditt vindu. Vi monterer og sender vindusfilmen vår til hele Norge gjennom vår . En mørk film med et ytre lag av speil og indre lag av mørk gråtoning. Optimal lys og varmereduksjon; Totalt avvist solenergi på ; Speil utvendig og nøytral toning innvendig; Utmerket . En Revolusjonerende vindusfilm med magiske varmedempende egenskaper.


Lystransmisjon Pris pr løpemeter i 1cm bredde: . Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming i dine vinduer, og filmen gir svært god effekt mot sol, skarpt lys og varme. For konfidensialitet og sikkerhet er vår enveis speil video enkel løsning. Hjem; ; Vindusfilm Konfidensialitet-Envägsfilm, enveis speil video.


Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som. Jeg er egentlig ikke så interessert i at det ser ut som . Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Folien kan brukes på alle vinduer og på innebygget glassveranda.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...