fredag 29. april 2016

Huntonit eller smartpanel

Er vel egentlig kun valg, MDF eller sponplater. Har brukt noen få huntonit smartpanel plater og det er merkbart forskjell på de to typene. Skal pusse opp, og har lyst på ferdigmalte plater på veggene.

Er smartpanel og hunonit plater det samme? Smartpanel og Beverpanel lages av MDF. Huntonit er et bedriftsnavn, og navnet på et plateprodukt laget av sammenpresset. Platene kan monteres over eksisterende veggplater eller direkte på . Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Byggma Huntonit MDF Veggplate Perle Hvit nobb 441201miljøbilde.


Han hater gipsvegger og jeg hater panel, om det heter smartpanel eller bare det er panel, jeg synes det er så gammeldags og får helt hetta. Mdf panelplater, parkettinnlegg17. Byggvarekjede som kjører tilbud på smartpanel eller huntonitt. Fikk blad i posten for rundt en uke siden, men finner den ikke. Tror det kan være Byggmakker, Byggern, maxbo etc . Har lest at mn kan lime huntonitt platene, men står ingenting om dette hos de andre leverandørene.


Opprett en konto eller logg inn for å kommentere.

Lag hjemmet til en lun sone, der man finner ro og henter ny energi, enten man bor alene, er samboer eller er småbarnsforeldre. Tyngre gjenstander må derimot monteres til bindingsverket bak, eller du bruker hulromsplugger. Veggplater i spon, trefiber og huntonit settes stort sett opp på samme måte: Platene er.


Såkalt Smartpanel er lagd av MDF.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...