tirsdag 26. april 2016

Vindskjerm glass

Med en vindskjerm kan du nyte sommeren på terrassen selv om det. Om du ønsker permanent vindskjerming, kan en vegg i glass være en . Lunere balkong og terrasse, samt redusert innsyn øker bruksgleder og forlenger sesongen.

Innglassing og Vindskjerm er norskproduserte skyve- og. Vindskjerm er et fleksibelt system i glass og aluminium, med en total-. Vindskjermsystemet er rimelig og velikeholdsfritt.


Baseprofil, festet på eksisterende rekkverk.

ERTEC-vindskjermen har i mange år vært et begrep innen båtbransjen. Aluminiumsprofiler med godt design, og bøy herdet glass . Rustfritt,Stolpefritt eller Aluminium, beregn pris og bestill direkte! Vinderskjermer i laminert, herdet glass og med solide aluminiums profiler. Få deler gir rask og sikker montering. Mange verandaer levers med klart herdet glass.


Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset. Som glassverksted kan vi tilby vindskjerm til båt. Vi har stor tro på at det kundene vil ha av våre produkter i glass, er god service og godt håndverk til en riktig pris .

Vi har eller skaffer det du trenger innen glass og plast. Jeg har en tresnekke som jeg gjerne vil bytte ut rutene som er i vindskjermen. De som er i nå, er trolig plexi, og solen og tiden har gjort sitt . Forsiden \ Referanser \ Rekkverkprosjekter \ Lille Nøtterøy vindskjerm.


Referanse: Lille Nøtterøy vindskjerm. Levegger og rekkverk av glass er en flott løsning på dette problemet. Ettermontering av glass som vindskjerm innenfor eksisterende rekkverk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...