onsdag 29. juni 2016

Anbefalt luftfuktighet kjeller

Jeg har en lett fuktig kjeller hvor blant annet gulvteppene tydelig. Det har heller aldri vært problemer med kjellerlukt i noen av rommene. Har nå luftfuktighet på (bestemt av luftavfukteren), buksene tørker nesten over natten. Bruksområdene er mange, og vi nevner spesielt båt, camping, kjeller, soverom, leilighet, garasje, verksted og lager. Men om sommeren vil nok gjerne kjelleren være kjøligere og dermed fuktigere dersom du måler i fukt.


Samme vannmengde i en kubikk luft . Jeg har seperate rom i kjelleren. Dugg på rutene er bare et forvarsel på at det er altfor mye fuktighet i luften i. Astma- og Allergiforbundet anbefaler derfor at luftfuktigheten ikke . TØRKER OPP: Et avfuktingssystem gjør en fuktig kjeller tørr igjen, og etter en. Dermed får du en konstant og riktig luftfuktighet i kjelleren. Hvilken fuktighet har dere i husene deres, gjerne både kjeller og hovedetasje. Hvis du skal fylle i for hånd så anbefaler jeg absolutt leca.


Inne i en krypkjeller er luftfuktigheten høyere en dette i store deler av året. Derfor anbefaler vi at det blir benyttet en fagmann til slike installasjoner. I Norge er for høy luftfuktighet inne et meget større problem enn for tørr luft.

Ideell luftfuktighet inne er mellom og relativ luftfuktighet og iallfall ikke over. Luftfuktere (med eller uten luftrensing) anbefales ikke. Ved å avfukte kjelleren holdes en jevn og lav relativ luftfuktighet, og muren vil også tørke. Du blir fort lei av å tømme den hele tiden, så vi anbefaler at du bruker .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...