fredag 17. juni 2016

Avfukter båt

Vi startet en luftavfukter i båten vår etter å ha vært om bord én uke, i strålende sommervær. I løpet av ett døgn tok avfukteren ut mer enn to liter vann. Den perfekte fuktsluker for båt og bobil.

Kompakt avfukter med kompressor som egner seg i bruk hvor man har temperatur over 10-15C. Høsten og vinteren står for tur og tenkte det kunne være smart med en avfukter til båten. Har søkt litt på nett og sett at denne anbefales . Luftavfukter for alle temperaturer.

Renser og tørker luften i kjeller, båt, hytte, garasje. Dette er avfukteren alle snakker om! NÅ med eget strømbesparende program!


Perfekt avfukter for båt, campingvogn, kalde kjellere og til klestørk. Rensing av luften og bakteriedrepende. Sandstrøm avfukter gir et bedre inneklima.


Bruksområdene er mange, og vi nevner spesielt båt, camping, kjeller, soverom, leilighet, garasje, . Denne typen avfuktere egner seg best til faste installasjoner og i rom hvor det. Skal man senke den relative luftfuktigheten i f.

Meaco DD8L Junior er en enklere utgave av bestselgeren Meaco DD8L Standard. Mange har idag store verdier liggende i båter, campingvogner og bobiler. Ikke la din båt bli ødelagt av fukt, mugg og jordslag! Få et bedre inneklima for både deg og din båt ved å bruke en egnet luftavfukter.


Meaco luftavfukter og luftrenser - Importert av Bedre Inneklima AS Meaco er en britisk leverandør av. Vi har nå Luftavfukter båt fra Finn. Jeg har kjøpt meg en avfukter av typen Munters MGtil å ha i båten. Problemet er å få installert denne.


Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp båt avfukter billig i nettbutikkene. Alltemp TS140N avfukter - thumbnail 1; Alltemp TS140N avfukter - thumbnail 2. Den kan brukes til båt, kjeller, krypkjeller, blindloft, lager, garasje, hytte, stall og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...