tirsdag 28. juni 2016

Baderomsknagger

Designknagger for kjøkken og baderom. Gøyal knagg av børstet stål med vakuumfeste som gjør at den sitter bra. Sugekoppen fester godt på slette flater uten boring. Elegant og rustfri dobbelknagg som festes med en kraftig sugekopp. Se våre stilige og robuste knagger og klesstativer til lave priser!


Hos oss finner du veggmonterte knagger og stativer i en mengde ulike designer og farger. Her finner du et bredt utvalg av tilbehøt til badet.

Badematter, badevekter, dusjforheng, håndklær, speil, søppelbøtter, kroker, såper etc. BufretFlotte IKEA-baderomsknagger med sugekopp gis bort. Rustfritt stål selges samlet for 200kr, ny pris 900kr.


Noen som vil selge meg slike knagger. Kjøpt på Europris, men de har de ikke lenger. Velgjennomtenkte valg av fliser og innredning og matchende farger på baderomstekstilene er et godt utgangspunkt for et lekkert bad. Produktet ble publisert av Yvrean i Ålesun Norge.


Elegant baderomsknagg i rustfritt stål. Enkel og elegant baderomsknagg fra Eva Solo i matt rustfritt stål. Kom, se og opplev tilbehør til badet!


Få faglig veiledning og trygghet ved kjøp av utstyr til baderommet. Serien omfatter forskjellige baderomsknagger. De er belagt med krom, noe som gjør at de tåler å henge i fuktige baderom og ikke ruster.


Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Velg mellom enkle eller doble kroker, . Når du skal velge baderomsutstyr anbefaler vi at du tenker helhet. Vi har et bredt utvalg av utstyr og tilbehør.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...