torsdag 23. juni 2016

Hvit muggsopp farlig

Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Helsefarer ved fuktskader, muggsopp, bakterier, midd og alger i innemiljøet. Middelhavdiettens hvite brød kan således være sunnere.


Enkelte muggsopparter er meget kreftfarlig. Muggsopp, mygl eller skimmel er sopper som vokser som mycel og vanligvis. De farlige muggsoppene produserer giftstoffer (myktoksiner) som kan spre . Men høres ut som det er salt slik du beskriver det, og det er ikke farlig, men kjedelig uansett.


Men for de fleste andre er ikke litt mugg farlig. Mugg og andre mikroorganismer sprer seg hurtigere i flytende stoffer enn i faste. Hvis du har fått en muggsoppskade i boligen din er det viktig at den utbedres raskt og på riktig måte, slik at du unngår eller reduserer de fysiske skadene på og i . Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig. I går var Langvad tilbake på Alvøen skole, ikledd hansker, hvit kjeledress, gassmaske og . Det kan være farlig, sier direktør Leslie Bonci ved University of Pittsburgh.


Brø frukt, bær og syltetøy med mugg bør kastet rett i søpla. På torsdag kunne man lese at fukt er like farlig som passiv røyking. Overlege Jan Vilhelm Bakke, tilknyttet NTNU og Arbeidstilsynet, med en . Muggsopp, som forekommer i fyringsved fordi veden ikke tørkes riktig, kan gi allergiske reaksjoner og dårlig innemiljø. NO: Er det egentlig slik at alt av mugg er såpass farlig at maten bør kastes? Eller kan man spise noen matvarer selv om det har kommet . Jeg har aldri sett maken av muggsopp som jeg fant på kaffegrutten.


Men spørsmålet er om dette kan være farlig? Matagentene har undersøkt hvor farlig det er å spise brød med mugg. Men hva gjør du når du møter på mugg i en rundballe eller i tørrhøyet? De farlige muggsoppene produserer giftstoffer (myktoksiner) som kan spre seg til . Disse ødelegger huset, men er lite farlige for mennesker (inntil huset detter ned).


Sanering av sopp som gir helseplager - muggsopper. Kraftig vekst av muggsopp og svertesopp på en pappeske. Rik vekst av muggsopp på stubbloftsplater i krypkjeller som følge av lekkasje fra . Som hvite svaner på havets bølge, må hell og lykke deg alltid følge. Spørsmålet er: Er det egentlig farlig å spise grønn mugg på bakevarer?


Mat og drikke: Har en spekeskinke (helt stykke med bein) som det har kommet litt mugg på.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...