onsdag 1. juni 2016

Legge inn vann og kloakk på hytta

Fritidsboliger med innlagt vann og kloakk er prosent mer verdt enn de som. Drømmen om den enkle hytten på fjellet er kun for de spesielt interesserte. Når vann skal føres inn og gjerne også ut kan det være lurt å ha planene klare på forhånd og en lokal rørlegger med på laget.

Vi har lagt inn strøm, vann og kloakk, men vi la inn dette over et par år, og husker at vi betalte kr 350i tilknytning for strøm, deretter betalte vi . Er det mulig å oppgradere hytta – og hva koster det? VANN INN, KLOAKK UT: Det kan koste opp mot 100. Det er fortsatt mange hytter som ikke har innlagt vann, og dermed må hente vann utenifra.

Dersom hytta er knyttet opp mot det kommunale . Da Bestemora vår døde bestemte slekta seg for at hytta skulle selges. Vannklosett er satt inn i ettertid og det er rett og slett blitt gjort en enkel løsning. Priser for å koble seg til vann og kloakk er det forskjellige priser på. Ikke legg meg til i listen over aktive brukere. I motsetning til boligene, så kan hyttene velge å ikke ha innlagt vann.


Hvilke regler gjelder for innlegging av vann i fritidsboligen? Hovedregelen er at alle boliger skal ha innlagt . Det finnes mange veier til innlagt vann på hytta, og her får du presentert de fleste. Med innlagt vann menes alt vann som føres inn gjennom. Du har uten videre lov til å legge vannet fram til utsiden av hytteveggen, uansett vannkilde.


Mange ønsker høyere komfort i sine fritidsboliger, og da dukker ofte et ønske om innlagt vann opp. Det er imidlertid flere ting å vurdere før en .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...