mandag 27. juni 2016

Rundt teppe

Hos oss finner du tepper til alle rom. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere.

BufretFørst og fremst tilfører tepper en lun og koselig atmosfære. Et rom med teppe vil alltid føles mykere enn et rom uten. Tepper gjør det lett å skape soner i rom, . Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster.

BufretVi elsker tepper, både ute og inne! Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Et par frosne tær føler seg aldri bedre enn når de kan synke ned i et mykt og varmt teppe etter å ha snublet rundt på et iskaldt gulv. Velg mellom tepper i en mengde ulike stiler, størrelser, former og farger – du.


Rundt hvitt teppe med små blå prikker som sett på avstand skaper bølgende . Hos JYSK finner du et stort utvalg gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer og design. Et rundt gulvteppe skaper dynamikk og spenning i din innredning samtidig som det gir hjemmet et mykt uttrykk. Finn det perfekte runde teppet til din stue, . For dager siden - Pent brukt teppe i beige og brunt.

Stort rundt teppe med noen mønster ut i kantene. Blåfargen er klarere enn på bildene. Europris fører et bredt utvalg av tepper, ryer, dørmatter og antisklimatter - Mer til overs. TEPPELAND fører et stort utvalg gulv til mange bruksområder. Hos oss får du den fagkunnskapen du trenger for å gjøre et godt kjøp!


Et teppe kan motvirke et sterilt og pregløst interiør og skape en intim atmosfære. Vi lar oss inspirere av tepper på flere ulike måter som for eksempel å . Teppe og lekematte for barn i quiltet rosa stoff. Laget i GOTS- og øko-tex sertifisert organisk bomull. Fint på gulvet på barnerommet, fargerikt og mykt.


Hvilket teppe skal varme og live opp din stue i høst? Gulvtepper er en fryd for så vel bare tær som for inneklima. Gjør inneklimaet og føttene glade med et lekkert gulvteppe i topp kvalitet.


Teppeabo har Norges største utvalg av vegg til vegg tepper, gulvtepper, gulvbelegg, teppefliser, løpere.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...