torsdag 16. juni 2016

Sigdal scala palett

Sigdal kjøkken sin modell Scala er en moderne front med ramme og slett fylling i malt MDF. Modellen kan leveres med vitrinedører uten sprosser med 4 . Modellen er derfor svært anvendelig og aktuell i alle boligtyper.

Lett å tilpasse så vel til den urbane byleilighet som den romantiske årgangsvilla. Scala er en kjøkkenserie med mange, funksjonelle designløsninger. Lagre i Min Sigdal Scala høyskap med skuffer i massiv eik.


Velkommen inn på kjøkkenet Scala Palett, her vist i en lys grå farge med heltre benkeplate i bjørk og skap med en original innramming i shaker stil.

Her ser vi Scala Palett Inframe – en plassbygd og gårdsinspirert kjøkkenmodell. Legg merke til våre Victoria-dører på vitrineskapene, fremtrukket sokkel og . Bruk tiden på et romantisk gråmalt heltre-kjøkken som HerregaardEik Palett. Heilt nytt og ubrukt Sigdal kjøkken vert seld pga.


Kjøkkenet er montert og kan visast.

Utstilt hos Studio Sigdal i Fredrikstad. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Velger du Sigdal Herregård Palett, er dette inkludert i prisen. Du kan også velge kjøkken av type Scala Palett eller Scala Eik inkludert i prisen. Disse leilighetene har oppgradert kjøkken fra Sigdal (Scala palett i farge Kjøkkenet får innredning fra Sigdal (Sigdal Uno hvit) med grepsfrie dører på . Har eit Sigdal Scala Eik Palett kjøkken i fargen S4000-N.


Etter anbefaling frå dekan er tak og vinduslister malt i Bomull og veggar i Tidløs. Scala INFRAME, er en del av Sigdal kjøkkens nye kjøkkenkonsept. Vedlagt følger FDV-dokumentasjon for produkter levert av Sigdal prosjektnavn. Sigdal Kjøkken og Slagdørsgarderobe.


Prosjektmodellen heter Sigdal Scala Palett, som har rene linjer og et klassisk, tidløst design. Overskapene har ekstra høyde, og det leveres .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...