mandag 6. juni 2016

Smalt skap til entre

Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. BufretLignendeMed de riktige møblene kan du skape en velorganisert entré med plass til alle.

Sko-, jakke- og hattehyller, Skoskap,. Stor entré med oppbevaring fra gulv til tak, med hvite hyller, trådkurver, skohyller. BufretLignendeAltfor ofte blir entreen bare et praktisk rom for avkledning og skifting som ingen. Gjem bort rot og hold orden med praktiske oppbevaringsløsninger som skap, .

GODE PRISER: Stort utvalg og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Entrémøblenes viktigste funksjon er å ønske gjestene velkommen og gi et flott førstehåndsinntrykk. Vi har designet et bredt utvalg av entrémøbler. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer.


UTNYTT PLASSEN: Et smalt skoskap tar ikke mye plass, men rommer mye. Velg en vegghengt skjenk til oppbevaring (praktisk når gulvene skal vaskes) og skap hyggelig stemning med . Det er derfor mange av oss ser etter møbler som kan gjøre entreen både ryddig og tiltalende. Hos JYSK har vi et stort utvalg av entremøbler og du kan velg mellom flotte skohylller, skoskap, benker, m. Har du en lang og smal gang, kan du godt ha en kontrastfarge på endeveggen, .

SKJULT OPPBEVARING: Alt av votter, skjerf, sko og jakker er skjult bak lukkede skapfronter og gjør at entreen fremstår som særdeles ryddig. Få optimal oppbevaringsplass i entreen med Veda garderobe. Hos Kvik står vi klar til å hjelpe deg med å skape orden i hverdagen. Skap gjerne en stuefølelse i entreen. En lang smal veggmontert hylle med skuffer er både dekorativt samtidig som det gir oppbevaringsplass.


Høyt skap selges billig - avtagbar del øverst Skapet kan være kjekt i feks. Bak døren der inne er det plass til et garderobeskap med en dybde på. Velg grunne skap med skyvedører i smale entreer.


Er det høyt til taket kan du ha høye garderobeskap med to garderobestenger, der . Utnytt garderoben optimalt med riktig design. HTH har et stort utvalg av garderobeløsninger og -design. Pedersen: Utnytt plassen: Et skoskap tar for eksempel liten plass. Smale hyller mellom dørene eller en hylle over .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...