mandag 27. juni 2016

Smil midler sogn og fjordane

Sogn og Fjordane har fått tildelt vel mill kr som skal nyttast til. Av ei samla løyving på millionar kroner over jordbruksavtalen til SMIL-ordninga i 201 har Sogn og Fjordane fått tildelt millionar kroner. Tilskudd og tilskuddsordninger innen jord- og skogbruk – Fylkesmannen.

Fylkesmannen har fordelt 00kroner til kommunane i tilskotsramme til spesielle miljøtiltak i jordbruket og 70kroner til . SMIL står for spesielle miljøtiltak i landbruket og midlene forvaltes av Statens Landbruksforvaltning. Mange kystlag drifter bygninger som også er . SMIL-ordninga skal fremje ivaretakinga.

Folkestad orienterte om SMIL-midler . Formål: Spesielle miljøtiltak i landbruket (SMIL) Midlene skal tildeles tiltak som ivaretar natur og . Saka gjeld SMIL-tilskot til restaurering av eit stølshus på Åsete i. Fylkesmannen tildeler SMIL-ramma for 2013. Med støtte av midler fra Færder nasjonalpark blir det laget temafilmer. Foto: Fylkesmannen i Sogn og Fjordane.


SMIL-midlene forvaltes av kommunen og går til investeringstiltak. Sogn og Fjordane er det fylket som har prioritert mest tilskudd til . Revidere fordelingsnøkkelen for SMIL-midlene med sikte på en mer.

Sogn og Fjordane gis mest tilskudd til gammel kulturmark . VIL UNNGÅ ENSOMHET: I Naustdal kommune i Sogn og Fjordane. Kommunen fikk prosjektmidler fra Helsedirektoratet for å kunne gå i gang. Spesielle miljøtiltak i jordbruke t (SMIL).


Sogn og Fjordane avdeling: Lasse Sælthun, Trude K. I 20bevilget regjeringen 1millioner kroner i SMIL-midler, hvorav 115 . Fylkesmannen i Sogn og Fjordane er sekretariatsfylke for satsingen. SMIL-ordningen til tiltak for å fremme . Sogn og Fjordane Bondelag skal stå fram som tydeleg, kunnskapsrik og framtidsretta på vegne av. Andelen av SMIL-midlar til Sogn og Fjordane har gått ned frå i. Direkte tilskot (inkl. overførte midler). Fylkesordfører Jenny Følling i Sogn og Fjordane krever en undersøkelse av den mulige ubåtobservasjonen. Agder, Sogn og Fjordane og Oppland og oppfølgingen av dem.


SMIL (Spesielle miljømidler i landbruket).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...