torsdag 9. juni 2016

Sur lukt i klær etter vask

Lukter det ikke rent av klærne når du tar dem ut av vaskemaskinen? Sitter det i en litt sur lukt, kanskje? I tillegg er det slik at om du sjelden vasker på mer enn grader, vil det fort bygge seg opp møkk i. Noen ganger lukter klærne jeg akkurat har vasket skikkelig surt. Lukten oppstår under\etter vask i vaskemaskin.


Noen ganger blir den borte om jeg vasker dem . Lukter innestengt og kanskje litt råtent. Har prøvd å bytte vaskemiddel, skyllemiddel, rense maskinen. Klærne henges rett opp etter vask, . Visste du for eksempel at du ikke bør vaske syntetiske klær med.


Ikke vask syntetiske klær med skyllemiddel, da utvikles det vond lukt. VASKE TØY er kanskje ikke den morsomste oppgaven, men det. Sliter du med vond lukt etter at klærne har vært i tørketrommelen bør du . Jeg synes det setter seg en vond lukt i klærne etter jeg har vasket dem i maskinen. Det er spesielt håndklær og sengetøy lukten setter seg i. I enkelte plagg, spesielt treningsklær, kan det sitte i en vond eller sur lukt.


Det er viktig at tøyet ikke ligger for lenge i vaskemaskinen etter at vasken er ferdig. MAT OG VASK: Eddik blandet med litt olivenolje er supert i sommerlige, friske salater. Det kan være vaskemaskinen (trommelen) som er sur rett og slett!


Vi slet litt med at klær luktet surt etter vask og så leste jeg en plass at det er . Likevel opplever du gjerne at klærne lukter surt før du i det hele tatt rekker å. Problemet er da knyttet til at det lukter vondt også etter vask.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...