fredag 29. juli 2016

Skrivetavle glass

Stilig og praktisk for både hjem og kontor. Perfekt for handlelister og notater. Skrivetavle i glass finnes i ulike størrelser og farger.

CHATBOARD Classic er den originale magnetiske glass- og skrivetavle i gjennomført dansk design. CHATBOARD Classic er med sitt funksjonelle design ideel . Vi har magnetiske glasstavler i flere fine farger og størrelser.

Mood er en minimalistisk og lekker magnetisk skrivetavle i glass, tilgjengelig i for skjellige farger. Moderne skrivetavle på vegg i mange spenstige farger. Hos DPJ finner du et bredt sortiment av skrivetavler av høy kvalitet. Våre whiteboardtavler i glass har en attraktiv design med en glansfull overflate, noe som . Pennhylle i to ulike størrelser som enkelt festes på kanten av glasstavlene og whiteboardene. Skrivetavle i mm herdet glass med keramisk bakside og mattslipt kant.


Tavlen er ikke magnetisk, men kan monteres horisontalt . Mood Wall er en minimalistisk, stilren og magnetbærende skrivetavle-serie i glass. Den svevende følelsen forsterkes gjennom de skjulte beslagene og fraværet .

IKEA - STAVE, Spiegel, 40x1cm, zwartbruin, , De spiegel kan worden gedraaid als je hem met de meegeleverde scharnieren monteert. Magnetisk-skrivet… Du kan kjøpe magnetisk skrivetavle i glass hos Clas Ohlson AS avd Horisont. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Staples Whiteboardtavle med magnetisk emaljeoverflate for tørrvisking, x cm hos staples. Mood Wall er en magnetbærende, minimalistisk og stilig whiteboard i glass, som er tilgjengelig i nøye utvalgte farger.


Mood glasstavle er en minimalistisk, stilren og magnetbærende skrivetavle i glass, som finnes i ulike farger. Glasstavle gir en svevende følelsen. Skrivetavle i glass med myke former og tekstilkledd ramme.


Finnes i heldekkende glass eller i kombinasjon med tekstilkledd lydabsorberende overflate.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...