fredag 5. august 2016

Eddik og zalo mot fluer

Eddik, vann og zalo-fellen er den mest effektive. Endelig: Her er kanskje det beste tipset mot krypene. Vi tester kjerringråd: Vin, vin og zalo og eddik, vann og zalo. Etter en natt var det glasset med vin og zalo i som ledet: To fluer. Salmiakk kan hjelpe mot småfluer på planter.


Jeg hadde litt eddik i et glass og en liten sprut zalo i lag med. Pers tips om eddik og zalo var helt fantastisk. Opp i her heller du en god slant av eddiken og en liten sprut med zalo. Det finnes eget middel mot dette på blomsterbutikker.


Når ovenstående er under kontroll er det på tide å gå til angrep mot fluene. Sett ut eddik i eggeglass eller på små skåler der fluene befinner seg. Bananflue, eddikflue eller fruktflue.


Hvis fluene allerede har kommet seg inn på kjøkkenet, opplever mange det som vanskelig å bli kvitt dem. Voldsløkka er nærmeste nabo, og det er utsikt mot Holmenkollen. Hun mener det eneste man trenger for å bli kvitt bananfluene er vin og Zalo.


Kanskje er du så heldig at fluene finner noe mer fristende ute.

Sett eggeglass eller små skåler med eddik og et par dråper zalo rundt om på . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Pratesjuk (men ikke om hund) . Fruktfluer eller eddikfluer er små til å være fluer, bare - milimeter lange. Eplecidereddik, sukker og vann + en dråpe zalo blandes i en skål. Eddiken vil ikke bare forsterke vaskemiddelet mot fett, men også gi deg mer oppvaskmiddel for. Har du med deg hjem fruktfluer fra butikken?


Eddik er en riktig multikunstner i hjemmet. Mange driver massiv kjemisk krigføring mot skitt og lort i hjemmet, og har et helt arsenal av . Kjerringråd: Slik blir du kvitt bananfluer. Ha et glass med vin eller eddik og sett plastfolie over. Sett frem en skål med eddik og zalo.


Danmark vurderer grensekontroller mot Sverige. Jeg synes å huske noe om blanding av vann, eddik og zalo. Ser du mellom fem og bananfluer på kjøkkenet har du et problem inne i huset ditt.


Du kan sette frem et glass med litt fortynnet eddik og blande det med Zalo. Mange driver massiv kjemisk krigføring mot skitt og lort i hjemmet,. Plages du med småfluer som samler seg på frukten på kjøkkenet, kan . Henger i luften Fruktfluer eller eddikfluer er små til å være fluer, bare - milimeter lange.


Et tips mot bananfluene: Bland eddik og zalo i et glass og legg det . Mot fluer i blomsterpotter: vann mindre så ikke jorden en. Har også prøvd ublandet saft med eddik og litt zalo, sterkt blandet saft med eddik og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...