torsdag 29. september 2016

Lage lampe selv

Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker. Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. Stadig flere nettbutikker og billigkjeder selger lampeoppheng, spennende lyspærer og utstyr som gjør det lett for deg å lage dine helt spesielle, .

Lek deg med stoff, garn og papp og gi de gamle lampene nytt liv og stil på null komma niks. Da er det fint at det finnes kule alternativer du kan lage selv, til en brøkdel av prisen for en designlampe. Og det kuleste av alt er at du kan . I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.

Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de . Og det beste av alt er at du kan lage en one of a kind-lampe selv. Vanskelighetsgraden kan du selv tilpasse til hvor flink og erfaren du er. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter.


Vi hadde behov for litt ordentlig belysning over spisebordet og sofaen i stuen, så bestemte meg for å lage lampene selv. Lampen for veldig forskjellig uttrykk om du velger å lage lange strimler som her, eller kortere. Trinn 1: Først må du blåse opp ballongen.


Husk at dette vil være størrelsen på lampen. Deretter legger du hyssingen i limet og lar det trekke litt.

Da Torny Hesle fikk lyst på en lampe av Norgesglass, fant hun ingen butikker som solgte dem. Men da kan jeg jo prøve å lage den selv, . Tips: lag en lampe - Ved hjelp av hesjestreng eller ståltrå avbitertang og stoff kan. Hent inspirasjon og gjør det selv-tips fra Monica sitt hus i Lillestrøm, årets . På et stativ henger fire originale, selvgjorte lamper, laget av henholdsvis en blikkboks, en kjele, et stereoanlegg og et fuglebur.


Med steiner og stubber lager du lampene selv. FRA NATUREN: Disse to lampene kan du lage selv med materialer fra naturen . En snarfilm om hvordan man enkelt kan lage en lampe i klasserommet. Han bruker rett og slett brukte vinflasker for å lage lamper.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...