torsdag 29. september 2016

Lakkere båt innvendig

Skal til med en relativt omfattende renoveringsjobb innvendig. Jeg har planer om litt vintersysler innvendig i båten. Lakker du ute i båten, setter du lakkboksen på en radiator, og sørger for at lakken holder .

Hei Da kom sjekta opp i går og i skal til å pusse ned alt innvendig treverk. Har tenkt male båten innvendig og utvendig. Er det best å bruke rullekost, eller spraylakkere den, eller bruke kost?


Båt og maritimt: Hei har nettopp kjøpt meg en liten loppe veldig billig , men det var skada og slik.

Hvordan få fint resultat på treverk ? BufretLignendeVi utfører båtlakkering både innvendig og utvendig. Enten det er store eller små oppdrag, så tar vi det. Hos oss benytter vi moderne utstyr og ivaretar dine ønsker . Vi utfører både innvendig og utvendig lakkering av båter helt opp til fot.


Både glassfiber- og aluminiums båter kan lakkeres. Du ser skinnende blanke trebåter overalt rundt deg mens lakken på egen båt skaller, bobler seg, blir matt og er langt fra speilblank. Vi kan båt lakkering, både innvendig og utvendig av skråg.


Vi har års erfaring innen lakkering av båt.

Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene. Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Lakken frisker opp treverkets overflate og beskytter mot elementene samt fremhever treverkets naturlige. Halvhard båtlakk kombinerer slitestyrke med god glansholdbarhet.


Dersom du skal lakkere på bart treverk er det viktig å impregnere og . Seajet Båtlakk er en spesialutviklet lakk for innendørs og utendørs bruk på trevirke. Overflaten som skal lakkeres må først rengjøres med egnet fettløselig. Seajet Dekksolje brukes utvendig og innvendig, over og under vannlinjen på nye og . Penguin Båtvask kan brukes både ut- og innvendig og fjerner praktisk alle slags. Enten du velger å lakkere, olje eller male treverket er det viktig at materialet . Maling både beskytter overflaten og gjør at båten ser penere ut. Vi skaffer orginaldeler, lakkerer og monterer stylingkit mm.


Vi leverer komplette bil eller båtpleie pakker til deg eller din bedrift. Vanlig vask, innvendig rens, luktfjerning, skinnfaring og skinnreperasjon, plastreperasjon mm. Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt.


Han har flere restaureringsprosjekter bak seg.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...