onsdag 28. desember 2016

Eget trykk på sengetøy

Dette putetrekket er praktisk å håndtere og behagelig mot huden. Trykket med et individuelt motiv gjør det sengetøyet ditt helt personlig. Bilde trykk på dynetrekk og putetrekk Diskusjon. Jeg har eget bilde som jeg vil bruke på det.


Pute med eget foto, bilde eller motiv på er et morsomt og spennende produkt både til deg selv og å gi bort. Du velger bildet og smartphoto trykker det på en pute. Noen som vet om firma som trykker på tekstiler? Skulle gjerne hatt et spesielt bilde på et sengesett. Lage dine egne trykte sengetøy fungerer som en morsom måte å introdusere dine kunstverk til din sovemiljø.


Trykk på varmt jern til baksiden av hvert ark. Vi setter tekst på klær etter kundens ønske send bare teksten du ønsker så ordner vi resten. EGET TRYKK Du har ingen produkter i handlekurven . Med CottonTrends kan du få trykt ditt eget stoffdesign på tekstiler for å lage gardiner, klær, vesker, hatter, møbler, dukker, puter, kostymer, dyner, skjorter, . Det fungerer bra på hvitt underlag, så om sengetøyet er hvitt, kan du godt bruke dette, uten å . Din logo trykket på tape, esker eller annen emballasje.


Rajapack kan tilby både personlig trykk og spesialtilpasset format på din emballasje.

Boksershorts av høy kvalitet med eget trykk. XS-XL Fargevalg: Etter ønske, egen pms farge. Jeg har lyst til å gi bort et sengetøy med et eget bilde på :P Er det noen som veit om et trykkeri som trykker egne bilder på sengetøy? Noen som vet om hvor eller om man kan få bestilt sengetøy med eget trykk på.


T-shirts, hettegensere, babyklær med trykk av egne tekster, motiver og bilder. Last opp et bilde eller ditt eget motiv, og designe en T-skjorte eller et annet . Gi dine nære og kjære en gave som kommer til å vare lenge. Sett navn på gaven for å vise mottageren ekstra omtanke og kjærlighet. Har du lyst på ditt treningstøy i eget design og med egen nettbutikk?


Send oss en e-post å få gratis designforslag og pristilbud! Alt var feil, de hvite designermøblene, kopiene av japanske trykk på veggen,. Tommy fylte dem med sine egne klær, la på sitt eget sengetøy, fant fremet par . På SAREPTA kan du gjøre deg kjent med vårens kolleksjon av sengetøy. En kolleksjon som inneholder to stilarter, hvorav den ene er klassisk .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...