mandag 26. desember 2016

Fasadeendring 80 tallshus

Slik totalrenoverte de 80-tallsboligen. Det som var en velholdt, men original enebolig fra 80-tallet, ble forvandlet til. De har Norges første hus som er oppgradert til passivhusstandard.

Miljømessig makeover for 80-tallshuset. Se hvordan oppussingsobjektet i Rauma ble et pionérprosjekt. Fasadeendring 80-tallshuset fikk en ansiktsløfting!


Det var først og fremst eksteriøret man ønsket å gjøre noe med.

Det slitne huset fra 80-tallet fikk sjenerøse romløsninger. Med kjærlige hender ble huset fra 1980-tallet forvandlet til en lun oase for store og små. Gamle vinduer og dører har trukket fortiden med seg . Tags: byggesøkna bytte vindu, fasadeendring, nytt vindu, søke,. Dette vil jo da medføre at det blir en endring på fasaden. Eierne av 80-tallshuset på Bryne i Rogaland har fått et strammere, nordisk uttrykk etter renoveringen, samtidig som opplevelsen av det lune og . Rehabilitering av fasade og planløsning.


Et klassisk 80-tallshus med valmet tak var utgangspunktet. Skal dere bytte kledning, så vurder å bore huller i gammel kledning å blåst inn isolasjon først, hvis det ikke allerede er gjort.

Hei, jeg bor i et hus fra 19som fikk påbygd en stor og romslig yttergang på 80-tallet. Boligen er fra midten av 80-tallet med saltak, stort takutstikk og karnapp. Løsningen ble i stedet fasadeendring, samt et tilbygg med ny hovedinngang.


Boligen gjennomgikk på 80-tallet en endring i form av en større utvidelse samt fasadeendringer – denne gang i datidens formspråk. Det var opprinnelig et typisk 70-talls hus med valmet tak. I 19ble taket løftet av forrige eier.


Innvendig går taket til mønet i deler av andre . Har du planer om å oppgradere et hus fra 60-, 70- eller 80-tallet? Beskrivelse oppdraget innebærer fasade endring på et talls hus. Vi har søkt om fasadeendring, men har fått nei, sier bygningssjef i. Boliger bygd på 1970-, 80- og 90-tallet har vesentlig mindre isolasjon enn dagens krav, og ble.


Større fasadeendringer skal som hovedregel byggeanmeldes.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...