onsdag 28. desember 2016

Spid bruker

Hensikten er at brukere kan logge inn med det samme brukernavnet og passordet på alle sider som bruker SPi for eksempel Vektklubb, Dine Penger, VG+ og . Du trenger altså bare et brukernavn og passord selv om du bruker alle disse tjenestene. Aldersgrense for å opprette SPiD-profil er år.

SPiD står for Schibsted Payment ID og er en felles innlogging- og betalingsløsning for Schibsteds nettsteder og aviser. Med SPiD-konto kan du bruke samme . SPID er en felles påloggings- og betalingsløsning for Schibsted-selskaper. Du bruker samme brukernavn og passord på Aftenposten, VG, finn.

Din felles pålogging og betalingsløsning. Om du ønsker å logge deg på en av våre populære tjenester eller kun ønsker å få oversikt over dine abonnement og . Dersom du allerede hadde en bruker hos SPiD når vi gikk over til denne løsningen, med samme epostadresse som du hadde hos oss, så er det passordet på . Dersom du allerede er en registrert SPiD-bruker, vil systemet kjenne igjen e-postadressen din og be deg om å logge inn - hvis ikke oppretter du . Det funker relativt dårlig å bruke forskjellige SPiD-konti samtidig. Jeg blir stadig logget inn med min Jaaudaprofil på Aftenposten og må så . SPiD kan i dag brukes hos blant andre Bergens Tidende, Finn.


Dersom du er abonnent og bruker Min side, kan du logge deg inn med . Dette er relativt lett, men du er nødt til å slette Spid-kontoen din som brukes for innlogging på Finn.

Hvis du sletter Spid-kontoen din slettes . Dersom du har logget deg inn hos BT eller Finn. Alt du trenger å gjøre, er å søke opp abonnementet ditt hos Romsdals Budstikke og koble det til din SPID-bruker. Nummer for laging av SPID bruker - posted in Mobiloperatører og tjenester: Hei. Jeg prøver å lage en anonym bruker på SPID.


Da er NA i ny drakt på nett og du kan nå opprette din nye NA-bruker på vårt nye innloggingssystem, SPID. Dersom du allerede hadde en bruker hos SPiD når vi gikk over til denne løsningen, med samme . SPiD er en felles påloggings- og betalingsløsning for Schibsted-selskaper Bergens Tidende, VG, Finn, Stavanger Aftenbla Fædrelandsvennen etc. Dersom du allerede har opprettet en SPiD-konto (se punktet over) bruker du samme innloggingsinformasjon når du oppretter en bruker på en av våre . Proprietary sensor design achieves closed-loop . Schibsted Norge bruker SPiD som påloggingsløsning og elektronisk betalingstjeneste.


SPiD leveres av Schibsted Media Group UK Ltd.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...