mandag 30. januar 2017

Inspirasjon interiør

Inspirasjon AS er en av landets ferskeste distributører til fargebransjen, og vi vil alltid ha nye, friske og banebrytende tapeter og vindusfolier. Er du interessert i interiør, bolig og DIY? Med BoligPluss' nyhetsbrev får du inspirerende boligbesøk og shoppingtips levert i innboksen din to ganger i uken!

Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. BufretDecorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge. Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler. Tapet Jardin Chic fra fantasi Interiør .

Det er ikke sånn at det finnes ett perfekt hjem. Vi tror på et hjem som er perfekt for dere som bor der. Hvor alt fungerer som du vil, og får deg til å føle deg vel . I rom der mennesker både skal slappe av, hente energi og trives er det viktig å legge en gjennomtenkt plan, sier Laila Sjøholt i Mondo Interiør til . Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet.


Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller . Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Sammen med IKEA vil vi se om du har noen inspirerende prosjekter hvor du har forandret et IKEA-produkt? IKEA- produkter kan brukes på mange forskjellige .

Interiør inspirasjon - her finner du spennende og inspirerende interiørartikler om trender og spennende prosjekter. Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom. INSPIRASJON: Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere av . Trenger du inspirasjon til boligen?


Da bør du ta en titt på disse profilene på Instagram! Kontaktinformasjon for Inspirasjon Interiør Flekkefjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kid har alt av interiør som pynteputer, pled tepper med mer. Naturens vakre og friske farger har funnet veien til mote, tekstil og interiør – og vi er dristigere i fargebruken enn tidligere.


La deg inspirere av LADY Spring and . Når det gjelder STRING systemene, så kan du tilpasse reolen til akkurat som du skulle ønske det. Hvordan skal du innrede ditt Hellvik Hus? Få inspirasjon for ditt interiør i bildegalleriet!


Her finner du tips til stue, kjøkken og soverom i mange stiler. Ut av slike bilder henter jeg et tonn med inspirasjon!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...