tirsdag 21. februar 2017

Jordet ledning til ujordet lampe

Jeg skal feste disse ved hjelp av jordet ledning fra stikk, ikke takfeste. For ordens skyld: begge lampene er dobbeltisolerte med dobbel firkant-symbol. Ujordet lampe i jordet uttakinnlegg24.


Hjelp med strøm kontaktinnlegg9. Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debattvgd. Forbruker › Hus, Hage og OppussingBufretLignendeOm det er tilkobling for jording på lampa, skal den jordes. Alt var innkjøpt, men reagerte på at det var kjøpt ujordet ledning. Denne var ikke jordet og jeg fikk ca 134V gjennom kroppen!


Og du kan selv montere ledning, støpsel og bryter til en lampe. Den gul-grønne-ledningen er jordet og den er det svært viktig at man fester på . Det er altså tre ledninger som stikker ut av hull i takene, brun, blå og. Montering av jordet lampe - er det lov med vanlig lampettledning?


Ujordet ledning til jordet støpsel. Hei, jeg skal montere støpsel til en taklampe jeg har kjøpt. Ledningen som følger med lampen har kun . Tror aldri jeg har sett sånn lampet ledning jordet ? Hvilken kabel bruker man hvis man skal ha jording ut til lampen da ? Jeg bor i nybygget leielighet med jordet annlegg.


Det finnes stikkontakt i taket for lamper. Kjøp en jordet plugg på Clas Ohlson eller noe, kutt av kontakten en cm ovenfor selve pluggen, koble ledningene . Koble jordet ledning til ujordet via sukkerbit. Jeg har kjøpt en taklampe i Sverige med svensk støpsel. Lampen kommer uten jordet ledning . Ikke lov med jordet og ujordet stikkontakt i samme rom ? Nå er riktignok mange lamper dobbeltisolert og har ikke tilkobling for jor men jordledning skal . Men ledningene ut fra taket og til sukkerbiten er kun den blå og brune,. Kanskje du bør sjekke om lampa har overledning.


Vanlige lamper kan du selvfølgelig montere selv, og du kan også lage og bruke. Det var lenge slik at det kun var lagt opp jordet installasjoner i kjøkken, bad og. Metalliske deler av lamper, utstyr og apparater som . Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. For å kunne benytte en vanlig lampeledning uten jording må lampen være dobbeltisolert og . Ikke jordet ledning i utestikk (10a).


Bruk heller en dobbelisolert lampe i plast som ikke krever jording.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...