onsdag 22. februar 2017

Test kompaktkamera 2015

Kast ut alt innvendig, og fyll på med den råeste teknologien. Det er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet. På de påfølgende sidene finner du de kameraene vil likte best i 2015.

Med megapiksler er Canons råeste kamera det skarpeste verktøyet vi har testet. Det er andre året på rad at Sony stikker av med denne utmerkelsen, siden forgjengeren, Sony RX1III ble valgt ut som årets kompaktkamera i . SAMLETEST: Vanntette, robuste kompaktkameraer14. SAMLETEST: Kompakte systemkameraer1.

Anbefaling: De beste reisekameraene30. Nyeste først Samletester og anbefalinger. Les hele testen Priser fra 99- . Sony Alpha QX 2014-10-0 3. Vi har testet Samsung-telefonen som også er et kamera. Kameraer er en dyr investering, men du kan komme unna med et godt kompaktkamera for noen tusenlapper.


Sonys knøttlille RX10III er den tredje utgaven av deres proffkompakt, og er ikke bare den beste, men det beste lommekameraet vi har testet . Sonys nye kompaktkamera ligner et speilrefleks, og byr på et enormt. Her tester vi de mest avanserte kompaktkameraene som gir den beste kvaliteten.

Nikon lanserer en helt ny serie kompaktkameraer: Nikon DL. Råd Rön placerar denna kamera på en 3:dje plats av testade. EISA, juli 2016: Priset som Bästa kompakta digitalkamera 2015-20gick till Sony . Hvis du trenger et bedre kamera, er Nikon D56et godt sted å begynne. TEST: Leica, Nikon, Canon og Sony slåss om fotoentusiastene.


Dette er folk som vil ha kamera med litt mer avanserte funksjoner og . Tidligere har vi hatt Canon EOS 600D som testvinner her på Best i test Guiden. EISAs pris for beste semi-proffs kamera 2015-20gikk til Canon EOS 7D . Canon GX Mark II har tilnærmet like god bildekvalitet som testvinneren, og vil nok dekke dekke. Se vilken digital kompaktkamera som blev bäst i test här.


Många tror att ju fler megapixlar en kamera har, desto bättre är den. Aktuelle Kompaktkameras im Test: Über 1Kameras im direkten Vergleich und die Testsieger. Ausführliche Informationen und Beiträge zu Kompaktkameras . Det mest anvendelige kamera i testen kommer fra Panasonic. K-video og 10x zoom kan du komme langt med Panasonics lommevenlige kompaktkamera.


Her finner du gode råd og tips når du skal kjøpe et nytt kamera. Test av kompaktkameraer (Tek.no); Vanntette, robuste kameraer (Tek.no) . En ny RX100-kamera varje år – så har de sett ut sedan 20och nu är vi uppe i Mark V för Sonys .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...