tirsdag 28. februar 2017

Tips til farge på kjøkkenet

Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Jotun, ønsket jeg en annen farge på kjøkkenet. Tenk litt på hvilke andre farger kjøkkenet skal oppfattes sammen .

En farge kan gi magebesvær, mens en annen holder fluene unna. FARGE PÅ KJØKKEN: Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på kjøkkenet føre til . Kjøkkenet har blitt det nye hovedrommet hos mange. Her skal man bli inspirert til å lage de lekreste retter, mens andre ganger skal man nyte .

Fargevalget til det nye kjøkkenet er viktig, fordi du formodentlig kommer til å se på fargen en del år. Hvis du vil ha et smart kjøkken som er . TREND: Valgene du tar for interiør og farger på kjøkken er løsninger du skal leve med og ta vare på i . Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten å. Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. Hvitt er ute, nå er det farger som . Det er på tide å pusse opp hjemme – men skal du gå for nøytrale vegger i hvitt eller grått, eller er det på tide å introdusere litt blått, grønt.


Få gode råd om maling og tapetsering av kjøkken og kjøkkeninnredning og prøv.

Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet i 2017. Veggen over er malt i en dyp gråblå farge som heter Kul og er fra Dyrup. En basisfarge mange vil ha nå er grå, og den passer veldig godt til kjøkkenskapene.


Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått? Her er fargene du heller bør velge. Tips fra Dagny Thurmann-Moe og Hege Styrerud: Tenk på hva slags stemning . Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. Vi byr på noen tips som er greie å ta med på veien.


FARGELEK: Lek deg med farger på vegg og gulv - eller tak. FARGE PÅ KJØKKEN: Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på kjøkkenet føre til fordøyelsesvansker. Hvitt gir oss generelt veldig lite, mens . Jeg klarer rett og slett ikke å finne en farge til kjøkkenet mitt. Vil ha det lyst og trenger en fin kombinasjon til vegg og skap dører. Lene blogger om trender, tips og inspirasjon.


Kjøkkenet har blitt et av de viktigste rommene for mange av oss. Må jeg ha samme farge på benkeplate som gulvet? Skal du har grått kjøkken, hvitt kjøkken, svart kjøkken, eller kanskje rødt kjøkken?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...