onsdag 19. april 2017

Hytte ved sjøen blogg

Maria og Roger ville få hytta ved Ofotfjorden til å bli moderne, uten å miste den enkle følelsen. Da valgte de blant annet å gjøre noe helt spesielt med veggene. Vivian og Thomas satset alt på de gamle hytta på den fantastiske tomten.

Sjekk dette før du kjøper hytte ved sjøen. Denne blogg er om veien fra kjøp av hyttetomt til (forhåpentligvis) ferdig hytte. Kunst av tang ~ denne har sjøen hevet opp på kaien etter en springflo, som e ganske . I tillegg er jeg jo helt betatt av gråblått og grålilla :o) Se mer nydelige bilder inne på denne bloggen her.

Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Hytte var visst et høyt aktuelt tema, så her kommer mere inspirasjon med før-etter bilder. Dette er farger som passer godt til sjø, fjell, svaberg, naturen rundt hytter.


Nå koster en hytte ved sjøen i snitt mill. Norge at prisene for fritidsboliger ved sjøen har steget med prosent det siste året. Vår fargedesigner, Nina, har satt sammen flere fine hyttefarger som passer perfekt til hytta ved sjøen.


Se palettene og få mange gode tips til . TAKK TIL ALLE SOM HAR BIDRATT TIL AT HYTTEDRØMMEN BLE. Jeg er en voksen dame som har drømt om hytte ved sjøen siden jeg .

Kastevinder spredte seg utover sjøen. Denne helga var Nikolai med på hytta og maste fælt om at han ville ble teipet til et tre igjen. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG.


Selv om store vinduer mot sjøen gjorde sitt ytterste, var hytta mørk og dyster. Hytta skulle ligge ved sjøen, men familien ønsket seg ikke en klassisk hytte i blått, . Enten den er ved sjøen, på fjellet eller i skogen. Min snart to år gamle bloggpost om hytteblogger er en av de tre.


Ser at det er mange fjellhytter og ikke så mye ved sjøen. Vi skal igang med en sommerhytte ved sjøen og holder på å samle litt inspirasjon…:). Husk at vi også kan hjelper dere å få hytta i orden!


Ellen og Morten Sivertzen har bygget seg hytte ved Trosby i Bamble i. Som sammen med mamma og pappa gleder seg veldig til å få egen hytte! Hei følger med på bloggen deres med stor interresse. Terje Husa (som vil bygge hytte ved sjøen på Fedje i Hordaland).


Det var med stor glede me tok imot folkevalde og tilsette i Suldal kommune i fjordhagen i dag. Både bonden og eg har vore aktive i politikken, så me kjenner . Men som dere ser, la vi ut maurmiddel. Sauene til naboen inntok marka vår.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...