torsdag 27. juli 2017

Belysning stue

Stuen er husets kanskje mest fleksible rom, og belysningen bør være deretter. Tenk mange lyspunkter i ulike høyder og husk dimmer på allmennlyset. Stuen er ofte rommet hvor man legger mest arbeid i vise fram hjemmet sitt i.

Lys er en viktig del av interiøret og det er stor forskjell på en bra jobb og en dårlig . Tenker du over hvordan du lyser opp de ulike rommene i huset ditt? Slik får du det koseligere hjemme med riktig belysning og gir deg . Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting.

Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Oppdag et enormt sortiment av nyskapende belysningsløsninger! Du finner alt fra taklamper, vegglamper og gulvlamper til håndlagde lampeskjermer.


Ofte er det slik at vi ikke legger merke til riktig belysning, men vi oppdager veldig fort når lyssettingen er gal eller utilstrekkelig. På stue og kjøkken har Sletbak en type LED-armatur i taket som gir indirekte belysning ved at lyset kastes mot veggen, for så å reflekteres inn i . På denne siden finner du lampene Lyse Ideer mener egner seg best til belsyning i stue! Som viktigste oppholdsrom og samlingspunkt er belysning i stuen viktig . God og fleksibel belysning er det viktigste for å skape en hyggelig.


UTSTRÅLING: Den belyste stuen er innbydende og har fin lyssetting.

LED-belysning til stue finnes i alle nettbutikker, men her ser du mer originale lamper. Les hvordan du bruker dem mer originalt også. Her slapper du av, underholder gjester, spiser, jobber og stuen er generelt et sted for hygge og velvære. Belysning i stuen må passe alle anledninger.


Ekspertens tips til bedre belysning. Slik burde det også være med belysning. Stuen skiller seg fra andre rom i huset med tanke på at dette rommet oftere skifter utseende.


DUNKEL STUE: Har du få lyskilder i stua blir resultatet gjerne et dystert og lite. Tabbelisten knyttet til belysning er lang som et vondt år. Før du velger lampe skal du finne ut hva slags belysning du har behov. Trenger du lekelys, leselys, hyggelys eller litt av alt? Hovdenak og Dahl peker også på at det er fint å kombinere flere ulike typer belysning i en stue, og mener også at bruk av spotter eller . Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus.


Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen. Har du riktig belysning tilpasset hjemmet ditt? Her er de vanligste feilene, og tips til hvordan du selv enkelt kan forbedre lyssettingen.


Når et rom skal benyttes til så mye forskjellig som en stue, bør funksjonell og variert belysning være et viktig fokusområde når rommet innredes.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...